EMILE HENRY Керамична плоча за печене „BAKING TRAY“ – 42 х 31 см – цвят екрю

69.00лв.


Керамичната плоча за печене ви позволява да приготвяте, печете и сервирате различни сладки и солени бисквитки, бутер банички, кифлички, брускети, месо, печени зеленчуци … и всичко това може да се изпече без фолио или пергаментова хартия, а директно върху плочата. Плочата „BACKING TRAY“ е изработена от HR® керамика, която разпределя топлината равномерно. Големите дръжки осигуряват добър и безопасен захват, за да я извадите от фурната и да сервирате директно на масата. Устойчива на драскотини, можете да нарязвате директно върху плочата, без да я повредите. А гладката и повърхност не залепва, когато е леко намазнена. Лесно за почистване, можете да я миете и в съдомиялна машина.

Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

EMILE HENRY Керамична плоча за печене „BAKING TRAY“
Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури:
– 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване 
Материал:  HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер вкл.дръжките:
41,7 х 31,4 х 3,1 см
• Тегло: 2,25 кг
Цвят: екрю
Подходяща за: фурна / микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина
Производител: EMILE HENRY / Франция

Марка: Emile Henry
Модел: EH 5042-50
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамичен нож за белене -бяло острие/черна дръжка – 7,5 см




    • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
    • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
    • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
    • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
    • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
    • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
    • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
    • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.
    • Различията между остриетата от бяла и черна керамика Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с бялото.

     

     

     

     

      55.00лв. Add to cart
    • KYOCERA Универсален керамичен нож – бяло острие/черна дръжка – 16 см.




      • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
      • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
      • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
      • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
      • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
      • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
      • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
      • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса
      • Различията между остриетата от бяла и черна керамика
      • Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

       

       

       

       

       

        139.00лв. Add to cart